fredag 20 september 2013

Sa någon frukost?

Frukostställen x 3

OBS! Ni som älskar kaffe - kaffet är allmänt blaskigt så vill du ha det starkt, beställ café negro (svart kaffe) eller café cortado.

1. Natural Deli, Gorostiaga 1776 y Arce, Las Cañitas. Upptäckte inte stället förrän i år vilket var ångest nog. Inte erbjuder bara kaféet en mysig uteplats med söta trädgårdsstolar, du kan även välja och vraka bland massa råvaror att köpa med dig hem. Var inte rädd för att beställa mycket mat, portionerna är inte överdrivet stora.

2. Oui Oui, Nicaragua 6099, Palermo Hollywood. Skrivit om detta kafé tidigare som råkar ligga på min topp tre lista. Gå dit! Och gå dit i tid, i princip alltid mycket folk. Sätt dig på en aprikos trästol och ät frukosten i lugn och ro. Det här stället har även riktigt bra färska bakelser, det är okej att synda till frukost - du är ju trots allt på semester!

3. Felicidad, Migueletes 887, Las Cañitas. Hit gick jag min allra första dag i Buenos Aires år 2011 och föll direkt för den fina inredningen, de blommiga rätt enorma kaffekopparna, den goda kalla lemonaden, de varma mackorna. Stället har även öppnat i Palermo Soho (som jag skrivit om tidigare) men stället i Las Cañitas är mysigare och inte alls lika turistigt. Och mycket högre mysfaktor.


Natural Deli


Utanför Natural Deli


Oui Oui


Felicidad


Felicidad, världshistoriens största kaffe?

Chau!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar